Skip to main content

Συνταγές για να φτιάξετε τον δικό σας θεό

Τι ισχύει; Είναι ο άνθρωπος ένα από τα λάθη του θεού ή είναι ο θεός ένα από τα λάθη του ανθρώπου;
Friedrich Nietzsche, (1844-1900)

Προσκαλέστε τα υπαρξιακά σας βάσανα σε γεύμα, μπας και τα εξευμενίσετε. Το πιο χορταστικό φαγητό, που θα αφήσει όλους τους καλεσμένους σας άφωνους (ακόμα και τους κακόγλωσσους, που ακόμα σας χτυπάνε εκείνη την ατυχή προσπάθεια για μεξικάνικη γαλοπούλα με σοκολάτα) είναι να φτιάξετε τον δικό σας θεό.

Μπορείτε να παραγγείλετε έτοιμους θεούς από κάποιο εκκλησιαστικό κέιτεριν, αλλά ποιος θα αμφισβητήσει ότι άλλη νοστιμιά και θρεπτική αξία έχει το σπιτικό φαγητό; Επειδή όλος ο κόσμος χάφτει τους ετοιματζίδικους θεούς, πρέπει κι εσείς να κάνετε ό,τι κάνουν οι άλλοι;

Απολαύστε 18 δύσκολες και απαιτητικές συνταγές για να φτιάξετε τον δικό σας θεό για κάθε περίσταση. Καλή σας όρεξη, λοιπόν, και πάνω απ’ όλα μακάρι ο θεός που θα φτιάξετε να μη σας πέσει βαρύς στο στομάχι.

Η ιδέα για αυτό το βιβλίο ξεκίνησε με τον τελευταίο θεό, τον Αχνιστό, αλλά μου πήρε δύο χρόνια, και πολλές αδιέξοδες προσπάθειες, μέχρι να κατασταλάξω στην τελική μορφή του βιβλίου. Το αφιερώνω σε όλους όσους δυσκολεύουν να χωρέσουν τους φόβους και τις ελπίδες τους στα ορθοπεδικά παπούτσια των συντεταγμένων θρησκειών.

Αποσπάσματα

Συνταγή 5 – Καύλι
Υλικά

 • 1 τενεκές αγαμίας Π.Ο.Π.
 • 2 κύβοι καύλα
 • 8 σκληρές φαντασιώσεις ή 1 βαρβάτη ονείρωξη
 • 1 κομμάτι όμορφου περαστικού ή
 • 1 τρυφερό μανούλι ή
 • 2 φρέσκα γκομενάκια
 • μισό φλιτζάνι τριμμένη πρωτοτυπία
 • 150 γραμ. καλή τύχη (από delicatessen)
 • ένα ματσάκι σηκωμάρες ή
 • δύο φλιτζάνια υγρά
 • 1 πακετάκι λαιμαργία
 • μία πρέζα τσαχπινιά
  Τα υλικά αντιστοιχούν σε έναν οργασμό.

Τη συνταγή την «κλέψαμε» από το εβδομαδιαίο περιοδικό Γάρνιρέ με. Τη διηγείται ο Πέτρος από τα όμορφα Χανιά. Για λόγους χώρου και λογοκρισίας, τα ζουμερά κομμάτια τα αφήνουμε στην αισχρή φαντασία σας.

«Έτσι παθαίνει ο άνθρωπος εγκεφαλικό, σκέφτηκε ο Πέτρος μόλις αντίκρισε το θεό που μπήκε στο γυμναστήριο. Κανονικά έπρεπε να απαγορεύεται σε τόσο ωραίους άντρες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και τόσο ελαφρά ντυμένοι. Πού πας, κύριος, και καυλώνεις τον κόσμο ατιμωρητί;

Αναστενάζοντας έγειρε ξανά στον πάγκο και έκανε άλλο ένα σετάκι μπας και βγάλει τον Άδωνι με το υπέροχο κορμί από το μυαλό του. Πιο εύκολο, όμως, ήταν να βγάλει το ίδιο το μυαλό του και να το πετάξει από το παράθυρο. Κάθε τόσο έριχνε κλεφτές ματιές στον όμορφο άντρα που – Θεέ μου, σκύβει να δέσει το κορδόνι του! Αυτό δεν είναι κώλος, είναι ναός να προσκυνήσω.

Η καύλα χτύπησε στο κεφάλι τον Πέτρο και παραλίγο να του έρθουν τα βαράκια στο δόξα πατρί. Έξι βδομάδες χωρίς σεξ με μόνη συντροφιά την πιστή του χούφτα είχαν αρχίσει να του προκαλούν σοβαρές δυσλειτουργίες. Από τότε που χώρισε με τον Άκη, η σεξουαλική του ζωή είχε τη ζωντάνια τσιμεντοκονιάματος. Είχε κάνει κάτι ψιλοπράγματα με 2-3 τύπους, αλλά το σεξ μαζί τους αποδείχθηκε βαρετό σαν σιδέρωμα – άσε που τον ένα είδε κι έπαθε να τον ξεφορτωθεί (Βλ. Θεά Ξεφορτιξούτ).

Δε ζητούσε πολλά – σεξ πρωί και βράδυ – σαββατοκύριακα ελεύθερα. Δεν περίμενε να του καθίσει ο γκόμενος της ζωής του. Απλώς λίγο καλό, χορταστικό, υγιεινό σεξ χωρίς πολλούς μπελάδες και κόπο να το βρεις. Πολλά ζητούσε; Αφού το ήξερε ότι τόσοι άλλοι ακριβώς το ίδιο έψαχναν. Γιατί δε συντονίζονταν;

Θεά μου Καύλι, έρχεται προς τα δω, γούρλωσε τα μάτια του ο Πέτρος βλέποντας το αντικείμενο αισχρών φαντασιώσεων να τον πλησιάζει. Ακούμπησε κάτω τα βαράκια γιατί ο μόνος μυς που δούλευε εκείνη τη στιγμή ήθελε να κάνει εντελώς άλλο είδος γυμναστικής.

«Φίλε, δεν βρίσκω πουθενά το γυμναστή. Ξέρεις τι γίνεται με τη σάουνα;»

«Εεε, κάτσε να σου δείξω, είναι λίγο μπερδεμένη,» είπε ο Πέτρος και σηκώθηκε ελπίζοντας να μη φαίνεται πολύ ο μικρός του φίλος που ήθελε να παίξει κακά παιχνίδια με το αγοράκι.

Αχ Καύλι μου, κάνε να με θέλει κι αυτός, έστω για τώρα, για μία μοναδική φορά. Δεν θ’ αντέξω!»

Εκτέλεση
Για να φτιάξετε τη Θεά Καύλι, θα στραγγίξετε την αγαμία σας για να φύγουν τα πολλά ζουμιά (αλλιώς θα σας γίνει νερομπούλι) και θα τη βάλετε σε μια γαβάθα μαζί με τους 2 κύβους καύλα (μην ξεχάσετε να τους διαλύσετε σε κρύο ντους πρώτα). Χτυπήστε με την ταχύτητα που σας φτιάχνει και αφήστε στο πλάι ΠΡΙΝ αφρίσει. Αν αφρίσει, περιμένετε ανάλογα με την ηλικία σας.

Στη συνέχεια πάρτε τον ωραίο τυχαίο περαστικό και ρίξτε του μερικά σκαμπίλια για να μαλακώσει και να γίνει του χεριού σας. Προσοχή, όχι πολύ ξύλο γιατί θα τον μελανιάσετε και είναι κρίμα το παιδί. Ξεπλύντε τον, αν σας αρέσει καθαρός, ή αφήστε τον με τα χώματα, αν προτιμάτε πιο dirty καταστάσεις, και βάλτε τον κι αυτόν στη γαβάθα. Ανακατέψτε με ξύλινη κουτάλα, ή όποιο άλλο αξεσουάρ σας φτιάχνει, μέχρι να τον ζαλίσετε και να μην ξέρει από πού του ήρθε.

Προσθέστε γλυκόλογα (όχι πολλά, γιατί γλυκίζουν) και πασπαλίστε με τρίμμα καλής τύχης. Αμέσως μετά τεμαχίστε τη φαντασίωσή σας σε μεγάλα κομμάτια (είναι πιο χορταστική έτσι) και χώστε τη μέσα του. Αν διαμαρτυρηθεί ότι είναι πολύ μεγάλη και πονάει, βγάλτε, περιχύστε την με ζελέ (στην ανάγκη βάλτε έτοιμο) και ξαναχώστε τη πιο προσεκτικά. Χτυπήστε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να βγάλει ζουμί και μετά βγάλτε και αφαιρέστε τη φλούδα λατέξ. Σερβίρετε αμέσως. Φάτε το όλο, χωράει, γιατί πού ξέρετε πότε θα ξαναφάτε.

Προτεινόμενο μενού
Τη Θεά Καύλι θα την επικαλεστείτε όταν φτάσετε στο σημείο να μπερδεύετε ποια ακριβώς λειτουργία επιτελούν οι βούρτσες. Η Καύλι σας διαβεβαιώνει ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και υγιές να θέλετε (και άλλο) σεξ και σας κρατά το φανάρι όταν βγάζετε τα ρούχα σας / μάτια σας. Δε θα σας κατακρίνει και θα ευλογήσει όλες τις βρώμικες φαντασιώσεις σας – αρκεί να γίνονται μεταξύ συναινούντων ενηλίκων. Πέστε λοιπόν στα γόνατα και προσευχηθείτε να περάσετε καλά σ’ αυτή τη στάση.

Συνοδεύεται με
Ένα λίνγκα ή ένα γιόνι.

Προσευχή
Μεγάλη η χάρη σου, Θεά μου, αλλά μεγαλύτερη του Μήτσου. Γι’ αυτό κάνε να μου κάτσει που τον βλέπω και λιώνω. Έχω εξαντλήσει το στοκ φαντασιώσεων και χρειάζομαι νέο υλικό. Βοήθα με να δω το φως το αληθινό μέσα από το καλό σεξ. Επίτρεψέ μου χαρίσω χαρά και ηδονή σε όσους έχουν ανάγκη. Ας μη μ’ ερωτευτούν, αρκεί να τους απαυτώσω. Ελέησέ με και φέρε λίγο σεξ στη ζωή μου κι εγώ, με ξελαμπικαρισμένο μυαλό, θα είμαι πιο χρήσιμο μέλος της κοινωνίας, αφού θα πάψω να σπαταλάω ώρες κοιτάζοντας βαρετά πορνοσάιτ.

Εορτάζει
Όποτε κάτσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Εκτός από τη Θεά Καύλι, μπορείτε να προσευχηθείτε στο Θεό Μουνιτού, ο οποίος λατρεύεται κυρίως από τον ανδρικό πληθυσμό, αλλά όχι μόνο!